En riktig " piss" dag...

I går var en riktigt jobbig dag. Morgonen började 05:00 med att Balto buffade upp dörren med nosen och knatade in i de mörka sovrumet och  trampade rakt ner i våra tvättpåsar ( prasslade jätte högt ) så Kimberly vaknade. Jag gick upp och jag kännde för att ta lite vitamintabletter för att orka med den här dagen. Eftersom jag tycker att det är så jobbigt att läsa så tog jag ner några vitaminburkar ur skaferiet och läste bara den första raden 1-4 omega 3 tabletter 1-2 gånger dagligen. Så jag slog på stort. En stund senare började jag rapa fisk. FY FAN rent ut sagt! Hela förmiddagen rapade jag fisk rapar. Jag fattade inte varför!? Det stog ju såklart på burken att de första tiden bör man börja med en tablett och fortsätta öka suksesivt. Efter mitt misstag rullade dagen på och jag var nära till tårarna eftersom min lilla flicka har börjat få den 7:de tanden villket medför en jävla humör! Så jag tog med mej hunden och kimberly till lekplatsen och grävde i sanden. Duster av kattpiss stacka oss i näsan så vi avlägsnade oss strax efter att Kimberly hittat en ostbogsformad brun sak i en sandhög. Vi gick vidare och mötte en inte allt för välklädd kvinna med hennes shar pei, vet inte hur det stavas men jag vet att det även kallas skrynkelhund. Det var en tik, så Balto fick hälsa. Dom nosade på varandra och plötsligt satte Balto upp benet och kissade ner kvinnanns jacka och byxor. Det roliga var att kvinnan bara står still och säger - nu kissar han på mej... jag drog i kopplet allt vad jag orkade för att å bort honom men det var svårt med vänstarhand då ja även höll barnvagnen. Så ja... jag skämmdes och bad om ursäkt. Jag vet ju nämligen varför han gör så.. han har kissat på en uteliggare tidigare och även en äldre man. Det är för att han är hanhund och kissar över andras kiss för att det är lite dominas samt visa för tikar att här är jag. Så.. jag kunnde ju inte säga, - Ja förlåt men du luktar kiss...
Kvinnan upprepade tre gånger att hon nu var tvungen att ge sig hemmåt och lägga byxorna i tvätten. Jag bad naturligtvis om ursäkt flera gånger till. Men det var nog lika bra att hon la dom byxorna i tvätten för dom va ju inte direkt rena innan olykan.


Väl hemma senare underdagen kom min kära pojkvän hem och vi åt middag. Jag mötte upp min mamma och åkte till pris extra på jakt efter majskolvar. Vi åkte dit och upptäkte att majskolvarna var slut. När jag gick omkring där klappade en kvinna mej på axeln och sa, ursäkta men jag tror att du har tagit fel vagn. Jag stirrade ner i vagnen och fick syn på massor MASSOR med rödbetor. URSH tvi jag hatar rödbetor. Ja det har jag värkligen roppade jag! Gav henne vagnen och letade rada på min egen. Det blev en tiokilos potatispåse och lite tomater ist.
Sen åkte vi hem och sov gott.

RSS 2.0