Trakasserier

URSH!

Det bor ett riktigt fanskap två lägenheter under mej. Hon är från Polen och har någon sjuk städmani. Hon springer omkring på gårn med soppskyffel och soppar upp kastanier och fimpar. I morse sprang hon omkring och fotade en lila cykel ( båm båm båm) som hon säkert misstänger att någon gammal rullstolsbunden gubbe snott. Hon är alltså helt jävla sjuk i huvet. Hon springer även omkring i lång rock hatt och NK påsar. Detta för att visa sin höga status, av att bi i en hyrlägenhet i förorten tssss.... Iaf den förbannade kärringjäveln skällde ut mej! Helt otippat störtade hon in i hissen med mej och hunden en mörk regningkväll efter att jag o hunden vart på skogspromenad. Jag pratade i telefon med Eliza, ett ganska viktigt samtal. Iaf kärringen störtar in och blänger surt på Balto.
 
Hörrödu! Din hund smuttsar ner hissen!
Jag - Ursäkta?

Din hund skitar ner, jag måste skura after dej.

Jag- Vänta nu här hur vet du att det är jag och min hund, vi är inte dom ända hundarna bland 17 failjer?

Jo, din hund är störst och skitar ner jag måste skura. ( tanten puttar bort Balto från väggen för att se om det blivit nått på väggen ) ( det hade det inte )
Om du ser att han smuttsarned får du tårka!

Jag- Nej jag betalar hyra för att städparsonalen städar hissen 3 ggr pär vecka om du inte kan stå ut me de så ta trappen.


!!!!!!!!!!!!!!


Måste dampa av mej lite jag stör mej så jävla hårt på skrynkelfjaskot! Nu ska jag smuttsa ner hissen mer. Hon är hela områdets skräck. Hon har tagit oskyldiga barn i nacken för att hon tyckte att de skulle städa ist för att leka. det här är ju sinnessjukt!


Bio i Kista, Råttatouille!

Otroligt! Fenomenalt! Fantastiskt! Filmen var helt otrolig! Den bästa film jag någonsin sett. ( nu är jag nina och älskar djur/gnagare och tecknad film ) Jag är frälst och förtrollad! Hoppas på allt att det kommer en tvåa till den här filmen. Fy i helvete vad underbar den var. Jag rekomenderar den här filmen till alla! Även pansionärer! Jag är frälst!!!
image8


Jag har just eldat upp micron...

Hur? Jo man måste som sagt tidigare heta Nina för att lyckas. En helt vanlig tisdag slutade med brandalarm och en skrikande Nina.
Jag hade satt på mtv och satte mej vid datan för att kolla mailen. Hade lagt in en "vetepåse" i micron för att värma den. Jag satte på 15 minuter av misstag. Satte mej vid datan och efter 10 min kännde jag en röklukt. Fan nu röker bruden på balkongen under mej igen och jag hade balkongdörren öppen. Brydde mej inte mer om det. Balto började buffa på mej och gnydde lite. Vill du ha nått? Slängde en blick mot vattenskålen och såg att hela jävla micron stog i lågor! Vad i helvete! Flög upp och började med att dra ut kontakten samtidigt som jag skrek hysteriskt. Balto skällde och jag öppnade dörren till micron och där låg den brinnande påsen. Jag tog den och slängde ner den i vasken. Hälde på vatten och hela lägenheter var grå av rök. Där stog jag lite snopet och insåg just hur dum får man vara?

Iaf Angie kommer snart hem till mej och vi ska äta lunch, findus snabbräkor med pasta. Något nytt Angie påstår skall vara gott, jag är bra nyfiken. vi får se haah =)

Blåsa i påse?

Jag har just varit nere på hörnet för att köpa lite oliver. Jag ber killen bakom disken om gröna olivet. Javisst säger han och tar fram en plastpåse. Påsen går inte upp på första försöket så börjar han blåsa på påsen. Vad gör han tänkte jag men sa inget. Han fick upp en glipa ur fryspåsen och blåser ett kravtigt blås rakt ner i påsen så det immade på insidan. Sän langar killen upp en stor slev oliver i påsen!! Jag stog med öppen mun och helt ljudlöst gick jag till kassan och betalade. Gör man så!? Ursh! Där ska jag aldrig mer köpa oliver!

I kväll är det egenmys som gäller. Det betyder att jag har två ostörda timmar på mej att göra vad jag vill. Därför skriver jag lite blogg och sedan ska jag försöka mej på att få hunden att " vinka " det har hitills varit omöjligt, men jag tror på jycken!


Vad har hora med saken att göra!?

I går kväll var jag ute med hunden Balto som för övrigt aä min liv vakt om kvällarna. Han satte sej ner på en gräsmatta för att göra nr 2. Då kommer en galen hund och attakerar både mej och balto. Den biter balto på fem ställen och mej i handen. Jag skriker och då kommer ägaren en kvinna med slöja i 30-40 åldern. Hon kopplar hunden och går därifrån. Jag ser att det rinner ur Baltos öga och följer efter henne. Säger att hon bör stanna och betala försäkringen på hunden om de hännt nått och att hon inte får ha lös agresiv hund. Hon vänder sej om och kollar mej i ögonen JÄVLA HORA skriker hon. Och va fan har horor med saken att göra!?? Då börjar hon säga att hon ska slå mej och höjer handen mot mej och skriker att hon ska slå mej jävla hora. Då hoppar balto upp mot henne och morrar ett morr jag aldrig tidigare hört. Kvinnan börjar springa bortåt och jag följer efter. Jag ringer polisen och 20 min senare kommer dom...

Hur mår du och hunden?
Ja hur hade du mått om du blev attakretad av en galen hund och kvinna som biter dej i ansiktet ryggen rumpan och handen när du sitter och bajsar!?   (tystnad )

Det hela blev så komiskt att vi alla satt och skrattade i bilen. Skönt att fast jag grät kunnde jag ändå skratta åt händelsen med tre poliser.

Min 19 års dag.

Halloween är det bästa jag vet! Jag älskar kusliga saker och onaturliga fenomen. Eftersom jag fått ta del av ett par. Tror inte att det var en slumpt att jag föddes en mörk Halloween afton för 19 år sedan. Som liten och stor har jag besökt begravningsplatser varge födelsedag. Det är ju då enligt tradition som man tänder ljus på de bortgågnas gravar. Jag förstod inte detta när jag var liten utan packades in i bilen och tände ljus på gravar. Det var många år senare som jag förstog att jag råkade vara född just en sådan afton och att det inte hade med min födelsedag att göra. Alla mina kompisar skrynklade på ögonbrynen när jag en gång fick berätta inför klassen hur vi firade min födelsedag. Först äter vi tårta sen åker vi till massa gravar och tittar på dom när det är jätte svart ute så man bara ser ljusen på gravarna. Det var nått fint tyckte jag. Men det tyckte ingen annan... såklart.

Detta har nu blivit en tradition och promanaden runnt kyrkogården kommer nog följa mej resten av mitt liv. Stämmning och spänning på samma gång. Det är nått magiskt. Galet? kanske många tycker, men jag tycker det är självklart.

Jag fick en Mixer och smoothie bok och parfym av min mamma och biobiljetter samt trisslotter av William. Jag och min mor lunchade på en kina restaurang i sumpan. Min vanliga otur besökte mej igen. Vi har just beställt in friterad kyckling med sötsur sås och ett äldre par sitter förnämt och stirrar på mej. Anntagligen efterom jag knäppte upp jeansen som för övrigt är för små. Men har man inga rena får man väl ta det man har. Så jag knäppte upp dom diskret och trodde ingen såg men jag hade fel. Förnämda tanten blängde surt på mej och jag ignorerade det. Hon var jätte fet själv så jag blängde lite surt på hennes bullmage som såg lite mer än JÄTTE ENORM ut... Då händer det, som inte får hända. Jag är förkyld och har snorat konstigt nog bara i ena näsborren hela dagen. Jag börjar skratta åt ett skämmt som mamma drog och där satt jag sekunderna nenare med världens snorbobba i knät och hälften hade stannat kvar på min överläpp. Jag slutade genast att skratta och stirrade förvånat upp på mamma och hon fullstängdet tappade allt och lutede sej bakåt och skrattade hejdlöst. Jag slände ett öga på tanten och ser hur hon har höjt på ögonbrynen till max och håller nästan på att tappa glösögonen. Jag torkade snabbt bort de gröngula snoret och skrattade hysteriskt.
Vi tog därpå en kaffe och sedan lunkade vi i sakta mak mot dagis och hämtade min lilla kim.

Grattis Nina till resten av ditt pinsama liv...

RSS 2.0