Nina + Balto = klumpigt oslagbart.

Jag kan ju med all säkerhet säga att den här kvällen har varit den klumpigaste den här månaden.
Lämmnade min dotter till sin pappa och började direkt med att slita fram allt i julväg. Insåg att det viktigaste fattades, granen! Vi skulle ha en riktig gran i år men vafan plast går ju det med. Skulle ju inte förvåna mig om hunden pissade ner den....

Iaf jag och hunden tog en regning promenad och förberede oss på att julpyssla. Plötsligt bytte som små regndropparna form och blev till hönnsvingar. Stora snöflingor som sakta slingrade sig ner och klädde Balto till en snöhund. Det klumpiga började redan här då jag skulle plocka upp en bajskorv och balto fick syn på en hundkompis han brukar leka med på andra sidan. Jag såg inte det för jag hade klätt ut mig själv till eskimå i det konsiga vädret. Ett ryck och jag tappade balansen och vad är odsen att himlens största snöflinga hanmnar rakt i mitt vänstra öga och for i backen gjorde både jag och bajspåsen....Balto stanna för en gångs skull och tittade med hastig blick på mig som om han sa, va fan gör du pappskalle. Ungifär samma sak jag tänkte. Han fick hälsa på hundkompisen och sedan traskade vi vidare. Jag tog mig energin att åka ner i källaren och leta rätt på lite julgranskulor och en julgran på 210 cm.

Jag letade och letade men insåg att jag var tvungen att ta av mig skorna och böka mig längst in i käällarutrymmet för att få rag på granen. BINGO!

Det var ingen i källaren så Balto sprang runnt och nosade lite på alla andras saker. Klumpiga jag tranpade på en påse som jag trodde det låg nått hårt i var fylld med kläder och jag gjorde vurpa nummer två innom 5 min. Jag landade med en bran ner på en gammalbarnvagn och tre ikea kassa rammlade över mig. Balto hörde det och kom dundrandes till undsättning. Problemet med Balto är att han tänker inte innan han gör saker utan kastade sig och sina 65 kilo handlöst in bland allt bråte jag bara slängt in. Jag blev inte mos utan dubbelt platt. Där låg vi en -två sekunder och den här gången tänkte jag, vad fan gör du pappskalle. Jag undrar dock vad han tänkte. Han skulle ju rädda mig inte totalt mosa mig.
Vi kämpade oss ut och jag slet upp granen och kastade ut dom för att krypa ut själv.

Det gjorde jag också, det pinsama var bara att jag först kastar ut granen i tre delar sen kommer jag krypande på alla fyra med årets knullruffs, tittar upp och där står en granne som bor ett par våningar ner. Ehhee.. hej fick jag fram och försökte se lite charmig ut. Han tittade på granen och sedan på mig som stog på knä på golvet i korridoren. Han gav mig en blick och hälsade lite sådär lagom löjligt och strax efter det kommer hunden ut och flåsar med viftande svans... God jul sa jag och så krattade jag och då släppte han på sitt stela leende och skrattade hejdlöst.

Glasbit i foten

Jag trampade rätt på en glasskärva som smet rakt in i hälen på mig. Det var min morgon den här lördagen. Det har i övrigt vart en riktigt mysig lördag. Kenny spelar bandy och hälsar på mamma med familj. Jag är hemma och städar. Låter kanske jätte tråkigt men de är lite mysigt att bara vara Kim jag och Balto.

Mys onsdag.

Jag och min kära Kenny tog en fin och dyr middag som landade på 405 kr inne i stan. Sedan fortsatte vi hand i hand med en bio på biograf Saga inne i stan på kungsgatan. Vi så, vi hade iaf tur med vädret igen. Det var en sen då en giraff spydde i knät på huvudrollen. Jag skrattade då åt hela salongen. Kenny försökte desperat tysta ner mig men det var redan kört. Tårarna sprutade och jag kiknade.

Vi hade även en mysig rutt hem efter bion, med magarna fulla efter mat öl chips cola och popcorn åkte vi fel. Men tillslut kom vi hem och hade en romantisk stund för oss själva. Efter det pös vi ihop till film nummer tre av harry potter.
Sedan somnade vi i fammnen på varandra.
Jag kan bara säga att jag älskar min Kenny nått så fruktansvärt mycket.

...jul...

Fan vad trist det är att skura golven, men nu är det gjort. Jag fuskade lite men endå.
Idag har jag kutat inne i stan bland alla andra julgalna stockholmare. Hela stan ser ut som en enda stor myrstack. Har man väl kommit in i en affär är det nästan omöjligt att ta sig ut igen. Hittade en jätteful tomtedräkt för årets jultomte. Ännu oklart vem som får rollen.

Kvällen är Kenny fri och Kim sover så det blir att paketa in julklappar och måla.

Nu är det dags.

Nu är det stämplat, bollarna skall bort på min älskade jycke. Hoppas på iaf en liten förbättring när det gäller allt testosteron som strömma ur nos öron och bakdel. Känns som om jag gör rätt. Snällast för honom då det springer löpande tikar runnt honom hela året. I januari blir det av, det kommer kosta men för hans hälsa så är det nog bäst..


Bevittnade Rissnes mjölkbad

Tidigt i går morse när jag, Kim och Balto var påväg till dagis gick vi över centrum och såg en lastbil som just skulle leverera sin transport med mjölkburar. Problemet var att alla fyra burarna brakade i backen ner från lastbilen och det fulständigt forsade och sprutade mjölk överallt. Vi fick skynda över parkeringen för att inte alla tre skulle stå i mjölk.



Igår eftermiddag besökte jag och Eliza hundgården i Solna, måste säga att det är den bästa hundgården hitills, tyvärr regnade det och det var som att halka omkring på is i all lera. Men hundgården var bra med tre ingångar. Balto fick ett bad när vi kom hem flr annars hade det inte vart en ren fläck hemma här. Vi Tog även med oss hundarna på lite social träning in till stan där vi besökte gamla stans julmarknad och smakade på glögg och köpte lite julklappar. Jätte mysigt.

Ikväll skall vi tvätta i tvättstugan, Kenny Kim och jag. Skall bli lika roligt som alltid .. suck.
Skall avsluta kvällen med en mugg glögg och mandel till ett desperet avsnitt. *längtar*

RSS 2.0