Vad fan är grejen?

Vad? Hur fan lyckas man stänga igen en garderobsdörr när man har huvuder inne o kikar i garderoben? Det kan inte äns jag själv svara på men ont gjorde det. Jag har haft en sjukt jobbig dag, klantat mig och betett mig typ onykter i min ensamhet här hemma. Som tur är så har ingen sett det, eller jo kanske nån granne när jag glömde ta på mig kläder för att slänga sopporna. ( har hänt förut ) Jag hoppas innerligt att dagen skall bli bättre ikväll då jag är bjuden på middag hos min vän Alexander Gutell. Det blir vitt vin och lax, trevligt sällskap och onykter resa hem. Men om vi inte gör som i helgen då jag däckade i ett dike så skall det nog gå bra. Eller.. det går aldrig bra när jag är inblandad. Men vi kan ju hoppas att min elendiga otur har släppt någorlunda till kvällen. Och självklart denna huvudvärk som garderoben har orsakat mig.

Nu är det låst.

Jag har satt lås på alla hjärtats dörrar. Det finns ingen chans att dom öppnas igen. Livet är som böcker, man tar ner dom och bläddrar i dom och sedan stoppar man tillbaka dom igen. Men så är icke fallet här. Nu är det klart. Allt äckel dåliga saker och vidriga personer är nu bortstädade ur mitt liv. Eftersom jag inte kan görra saker ogjorda eller spola tillbaka tiden så får jag göra på annat sätt. Vilket jag nu gjort. Jag är en otroligt stark människa och det är dags att visa det nu. Jag har vart med om saker som folk bara kan drömma om och det har gjort mig till den jag är idag. Nyss lossnade ett bad som suttit runnt min handled i 11 år. Ett repliknade band som brändes fast på ett sportläger. När bandet lossnade släppte otroligt mycket annat också. Det där bandet har sett allt. Och nu är det borta och också allt det sett. Man behöver symboler i livet för att kunna gå vidare.

Din ärtstjälk!

Nej, jag vet inte heller vad det betyder, men det blev jag nyss kallad iaf. Hur som hälst så har dagen vart helt mysig. Kenny och jag tog med oss Adam ( kennys lillebror ) och Kim till skansen. Där har vi skuttat runt i halvbra väder och tittat på alla djur och jag kan ju lungt säga att jag vill göra om det nästa sommar! Kim fick åka sin första karusell och jag avsa mig allt ansvar för det och kenny fick kliva på hästkarusellen och bakfull som han var fick han stå ut med ett par varv. Haha, jag kan fortfarande se hans min framför mig när han var inne på tredje varvet hahahah!


RSS 2.0