Kaxiga brudar..

Ja, så var det. Eliza hundarna och jag hoppade in i mammas stora gröna jeep och röjde runnt i stan. Drog förbi Ikea och köpte lite blommor och julpynt. När vi parkerade satt det några killar i en bil mittimot oss och kan ju ärligt säga att det känndes riktigt fräsigt att parkera med den jätte bilen framför dom. Haha.


Kvällen har jag tillbringat med att ordna julgrupper. Jätte mysigt att sitta " home alone " och julpyssla.  Dessutom hittade jag en bra julklapp till Kenny när vi ar och hanlade. Jag har redan fått min julklapp. En riktig jul!

Kenny lämmnar sin familj och skall fira den med sin nya familj. Helt underbart att få tillbringa Julafton med dom jag älskar mest. Kenny, Kim och Balto!

Taxikräkas kostar

Helgen firades till en början hemma hos Alex som fyllde 20 år. Jätte trevligt sällskap och jag hittade världens gulligaste tjej vid namn Aurora. Fast jag hade inte sagt mitt namn när vi hälsade så hamnade vi tillsammans hela kvällen. Väldigt otippat för min del eftersom jag i regel inte gillar tjejer.

Vi drog tillslut vidare i flera olika taxibilar in till stan och jag kände mig inte bra efter att satt  i mig en migräntablett i taxin att det var dags att kräkas upp den. Jag öppnade bildörren och kräktes lite.... och lite till.  Fan va skönt det är när man har spytt.
När vi kommer fram var det världens jävla liv framför en av taxibilarna. Då har Angie kräkts ner hela sig själv och bilen hon satt i. Hahah, ( det var ju lite små roligt ) det råkiga var att hon mådde så illa att hon faktiskt fick åka hem. Dessutom så krävde taxi nissen 2000 kr direkt på plats för spyan som JAG FICK TORKA UPP! Eftersom ingen annan ville det. Mina mamma erfarenheter gjorde sig påminda.

Vi festade vidare och kvällen blev lyckad 3 spyor senare. Kenny och jag hade dock problem att förflytta oss från taxin till porten där vi bor. Så vi tog en paus i ett buskage 30 meter från taxin.

god jävla morgon...

Inte direkt, jag har lämmnat kim på dagis som inte ville sova i natt. Jag har försökt att vara på gått humör men det känns som om allt går imot mig. Slog i huvet i sovrumslampan som är av någon indisk design med en metallspetts längst ner. Den borrade sig in i huvet på mig och jag har nu fullbordad huvudvärk. Hundpromenaden gick inge vidare, hela rissne värkade gå ut med alla sina hanhundar på samma gång och jag fick göra allt för att inte Balto skulle gå till anfall.
Mötte jobbiga tanten med sin lilla spaniel som hon säger själv " ja min lilla tror att han är tarzan " Idiottant gå vidare ist för att låta hunden göra utfall mot min bjässe. Tappar jag honom har du ingen tarzan kvar!  Ser hon inte sorleken på mig förhållande till hunden? Jag har bett henne snällt flera gånger, kan du bara fortsätta gå snälla. Då skrattar hon och upprepar igen " min lilla tror att han är tarzan "

Dumskalle.. ja orkar inte med tanten. Bara jag ser henne blir jag stött. Hur svårt kan det vara och bara gå!?

Nä nu skall det dåliga ta slut och jag skall pinna ner och köpa lunch till idag och åka vidare till jobbet. Jätte mysigt hoppas jag på att det blir. Vi skulle julpynta idag. Fattas bara " att min lilla tarzan " kommer in och ska ha en jävla pelagon, då  ska hon få en kaktus...!


ONT i käften...

Det blev inge åka av för oss igår. Vädret blev ju snökaos och halkade omkring gjorde vi så det räckte. Vi sattsar på mera snö och pulka åkning ist!

Svin ont har jag i käften också, har en visdomstand som har bråkat med mig i flera månader nu men nu fan är den riktigt jävlig, jag har så ont, pratar som om jag vore full och sluddrar. Får se hur det blir på jobbet imorgon, lär ju gå som en das på rosor bokstavligen...


Sen undrar jag varför det är så förbannat halt på de vita övergångs renderna vid övergångsställena. Det är ju livsfarligt att gå över dom. Jag gick just över sånna när jag var ute med hunden och när vi passerar dom så halkade hunden och jag.. .. .. tänk om en tant skulle göra det då skulle hon inte ha många hela ben kvar i kroppen, ja menar trotts min dunjacka är min svanskota helt mörbultad.

För en lyckad hundpromenad i det här hala vädert, krävs dunjacka kudde på baken, störtkruka och en jävla massa tur. Vilket inte jag har....

Pärlplattor.

Pärlplattor är helt klart dagisnostalgi. Fy fan va roligt det är haha. Köpte en burk med 5000 pärlor i och några plattor. Har suttit hela kvällen med Kim och laggt pärlor. Jätte mysigt, hade tillslut pärlor i hela köket. Nu har vi städat och Kim sover.

Imorgon blir det premiär i år för Balto att dra skrinda. Eliza kommer förbi med lillhunden och så skall vi koppla på sele på Balto och köra så det ryker. Ska bli jätte roligt. Borde leta fram någon slags störtkruka, med den jycken vet man fan aldrig.

inget kalas utran kras...

Visst är det så! kalas blev det vill ja lova, både smisk  hångel och dirty lack kläder samt dildos och korta kjolar och böghög inträffade hemma hos mig i min lilla 2:a i helgen. Det kommer bilder snart! naket blir det?!

I övrigt idag så har det spöregnat och jag har sprungit runnt och letat praktikplats, gick inget vidare. I morgon är det nya tag som gäller och vi hoppas på guldkväll.

Just nu ligger hunden som ett skönt täcke över mina fötter och det är vakumtyst här hemma. Kim sover och Kenny är och spelar bandy med typ gubbar och " springer bort magen " lär ju inte hända. Har börjat fundera över julen och får smått panik, hur skall den firas? Vart skall den firas?


PMS, rissne luktar simmhall

Fy fan vad jobbigt det är, jag skulle kunna slå sönder allt i hela lägenheten. Så irritarande allt är. Hunden har åkt på ett bad och det är fan inte lätt att få ner en så stor hund i ett badkarl. Jag fick knyta fast kopplet i ett hantag så att han inte kunnde smita ut ur badrummet. Han lyckades iaf få med sig två tassar utanför kanten hur jag än bar mig åt. När han slutligen var ren sån hade jag vatten äverallt. Han sprang omkring och skakade överallt. Det fanns bara en lösning, hårtork! Det fungerade jätte bra!

Upptäkte tyvärr att han kräma på balkongen och det var bara att släpa ut allt som fanns där och hitta något slags skurmedel. Klorin blev det. jag tömmde ut två liter klorin på balkongen och jag kan ju lungt säga att hela Rissne luktar simmhall.  

Härliga tider, jag har även råkat i allt städande slänga en morgonrock tillhörande pojkvän Kenny. Jobbigt blir det när han upptäcker att den är spårlöst fursvunnen...


Måste köpa en ny...

Julmust!

Igår rullades de första lussebullarna ut på pressyråerna och herregud vad gått det luktade! Nu har ju även julmusten tagit sig hit. Jag älskar julmust det är bättre än allt annat. Dessutom är det billigare! Det börjar nalkas jul...!


Mer eller mindre.

Jag har " slutat " på min praktikplats pgr av att jag och en av ägarna inte kommer överens. Jag kan med hela mitt hjärta säga att det inte beror på mig. Så nu är jag på jakt efter en ny. Men först måste jag gå och hämmta alla mina saker på stället jag slutat på. Tycker att det är jätte jobbigt, och lite ledsamt men det är så här jag vill ha det. Lite tråkigt blir det ju att säga adjö till resten som man jobbat med. Lite tragiskt men vafan! Nu skall vi hitta nytt ställe och jag är på god väg. Får se vad det blir nån stans.

Kenny och jag tvättade så mkt tvätt igår att jag inte vill se ett klädesplagg till. Vi tvättade mattor och fodralen till soffan. Så nu är det rena mattor man går på och mindre skit i tvättkorgen. Nästa steg att att göra rent och fint på balkongen. Får se om jag orkar det efter dagens arrangemang...

20år, päronpaj och monsterdildo!


Japp nu var man inte ungdom längre. Känns lite halv fel man vill ju alltid vara 16 år. Eller kanske är det bara jag som vill det. Firandet sker nästa helg med lite Halloweentema. Mamma var här och jag fick en filmkamera som jag önskat mig. Så nu lär det bli filmer både här och där. Jätte fin var den! Blommor i höstens färger blev fina på bordet. Jag bjöd på en svart halloween tårta och en päronpaj som jag och kenny bakat.
Angie,Johannes och Alex kom förbi och smakade på tårta och te och då kom presenten från Kenny. En Monsterdildo!
En lila enorm dildo jag trodde inte det var sant det var det största jag sett! Men oj vad trevlig den var är man bekantat sig med den ett par timmar senare! Till det fick jag en liten anka med en percing i näbben och Kenny förklarade att han tyckte att den var lik mig och ja det var den ju, lite iaf. Hur söt kan man bli?

Det är förkylt här borta.

Jag är så förkyld att det är helt igenkorkat i snoken. Kan knappt andas. Har nog tagit en överdos nässprey och missbrukat en hel del snytpapper. Trotts detta har jag städat och städat. Jag har så otroligt mkt skit att jag inte vet vart allt kommer ifrån. Så jag har gjort mig av med massor. Känns väldigt bra. Försökte få Kenny in på samma spår men det var omöjligt.

Om vädret tilllåter i morgon så skall jag tackla ner hunden i badkaret och så tell att han luktar blommor. Han måste fan ta ett bad, när man öppnar dörren hem till oss kommer en dust " hund " oundvikligt in i näsan. Dock känner jag det inte nu för att jag är så förkyld men endå.

RSS 2.0