pengar upp i luften afton...

Hur mycker pengar flyger upp i luften och grillar gud i rumpan varje nyår? Jag tycker det är fint att titta på fyrvärkerier men jag har svårt för smällarna. Jag vågar mig knappt ut under nyårsdygnet och det skämms jag inte för. Jag var nyss ute med hunden som med svansen långt under rumpan tryckte sig till mej. Vi gick förbi centrum och där stog ett geng killar och smällde smällare. Dom tände på en rakat och slängde ner den genom en lugtventil, som går ner till tunnelbaneperrongen. ORKA!! Jävla skitungar alltså! Hade det inte varit för att jag är så rädd för smällare och för att dom var 30 st och att jag är extremt kort hade jag dragit alla 30  i örat och smällt en smällare innanför kalsongerna på dom och sagt gott nytt jävla år!

Suck....

Jag håller mig hemma resten av kvällen och står och kikar ut genomfönstret. Har lagt humrar på upptining men vet inte om jag orkar klämma i mig en idag, kanske får bli i morgon.


Gott nytt år!

Pappersvåg!?

Tänk efter riktigt noga nu, hur mycket pappaer har du och din familj förbrukat under julen? Multiplicera det med ca 9 miljoner till hushåll. SHIT vad mycket papper!! Jag hade inte tänkt på det om det inte händelsevis råkat vara så att jag idag skulle gå till "sopprummet" och slänga alla paketpapper och snören. Jag öppnade dörren och seriöst, jag blev begravd. Det bara vällde ut, "sopprummet" lixom spydde ut papper och påsar i en hel våg över lilla mig.



Balto fick en igelkott i julklapp som purrar när man klämmer på den. jag var helt säker på att han skulle nosa på den och sedan lämmnade. Men där hade jag så fel! han har legat och tuggat på den stackars kotten hela dagen och natten. Han bär med sig den överallt. Gulligt, men eftersom den ligger i hans mun så blir den ju rätt blöt. Det upptäkte jag när jag stillsamt låg och tog en 5 min paus mitt i julfirandet. Han tassade fram till mig för att visa upp sin kotte och duttade den i mitt ansikte ett par gånger. Jadu Balto, god jul på dig med sa jag och borrade ner mitt dräggliga ansikte bland soffkuddarna.

Julstressen är här.

Jag började handla julkpallar redan i juni det här året för att ligga före. När alla sagt åhhhh nu måste jag fixa julklappar, det börjar bli brottom. Har jag sagt umhum jag förstår, jag har varit ute i god tid så jag har ingen stress. Där sprack det, jag har segat och käkat lussebullar och inte tänkt så mycket på just julen. Tills jag idag upptäkte.. granen!? Var fan är granen? Jag har glömmt granen!?

Så nu sket jag i granen.... Jag ska hänga upp någon röd kula i juckapalmen i vardagsrummet ist. En gran lär ju änndå inte få stå kvar så länge med min vilda hund och busiga dotter. Klapparna är isf fixade...

Nu ikväll har något tragist hännt... jag mår illa... sjukt illa.... jag gissar på nån ägglossning eller möjligtvist magsjuka. Det här är inte okey.. jag mår riktigt illa faktiskt.... urk...

Det är bara tiden som kan berätta för mig hur det ligger till, så jag inväntar katastrof.

Bromma Zoo

Jag och Eliza träffades i gårkväll och snackade lite skit. Hon hämtade upp mej med bilen och sen åkte vi till en hundgård i sundbyberg och rastade lite hundar. Mycket trevligt förutom att hundgården inte var någon hundgård, snarare lergård. Så hennes vita hundar blev bruna. Billigt sätt att byta ras på sin hund.

Vi åkte sedan vidare till nya Bromma Zoo, sveriges största djurbutik. Ja, det kan man lungt säga. Det ver enormt stort! Så vi knatade runnt där och inspekterade hylla efter hylla. Vi kom hem några hundralappar fattigare. Men det var det värt.  Vi svängde in på donken och haffade varsin meny och käkade i bilen på parkeringen.

Vi avslutade kvällen med en promenad till rissne hundgård, där vi då pös ihop på en bänk efter dagen prövningar. Där satt vi och filosoferade om livet. Vi kom då fram till att det är tur att vi har varandra.


Såhär slitna såg vi då ut... fulare än såhär kan det nog inte bli hahhaah!

image10

Söndag.

Är det andra advent idag? Eller? Jag har ingen koll alls. Vaknade i morse med världens oklaraste huvud. Inget stämmde, helt snurrig var och är jag. Hur trött kan man igentligen vara. Jag är så trött att jag måste skriva lite i bloggen för att försöka få hjärnan att fungera. Hunden kräktes två saftiga spyor i vardagsrummet och jag önskar att nån annan hade torkat bort dom. Men det var bara en önskan. Nu sitter jag här och har ätit två pepparkakor och ett glas juice till frukost. Ska försöka pricka in bonde söker fru reprisen om jag orkar hålla mej vaken. Jag skall också försöka klämma in ett träningspass och sen en tupplur. Men det är som sagt bara kanske.
Ursh det luktar fortfarande unket här inne, borde klämma in lite damsugning och moppning av golv när jag endå håller på.

Suck....

En halvdålig eller halvbra lördag?

Åkte till Vällinby med mamma på jakt efter luciakläder till dagis. Började bra, satte mej på ett säta och efter halva vägen upptäckte jag att min alex var genomblöt!? Hår i taket på bussen, jag tittade upp och just då svängde bussen en häftih sväng och allt vatten som kanade runnt på taket åkte naturligtvis rakt ner igenom hålet och ner på blöta mig... trevlig helg...

iaf...

Känns rätt onödigt att slänga iväg pengar på ett klädesplagg som bara andvänds en gång...? Men iaf det blev en pepparkaksdräkt till henne. Dagis ska ha luciatåg och bjuder på fika. Jag skall då tränga in mej i ett litet rum tillsammans med 60 andra föräldrar med en filmkamera och försöka få lite film på tösen bland alla huvuden. Eftersom jag är kortast av alla lär jag ju hammna längst bak och inte få ett skit på filmen förutom en mörk bild i arslehöjd på nån tjock farsa. Nä nu får jag sluta, det blir säker bra de där.

Orka trakassera.

Nu har "Fru A" trakasserat oss och förstört våran helg. Hon bokstavligt gjorde intrång i vår lägenhet och talade om för oss att våran hund smuttsar ner hennes hiss. Jag blev så pissförbannad att jag till slut skrek jävla kärring! Idag är det tisdag och jag har spenderat morgonen på hyrenvärldens kontor och gjort anmälningar efter att Fru A nu puttsat husväggen, Soppat gräsmattan, skickat brev och listan är lång. Fru A har hotat både mej och typ resten av husets 17 familjer att hon skall anmäla alla för olika saker.
Det här hände förra veckan en förmiddag när en av grannarna gick ut med sopporna. Fru A kommer galoperande med fingret i vädret.

(FruA) -Vad fan håller du på med!!?
(Grannen) - eehh.. slänger soppor i soppnedkastet?
(Fru A) - Är du inte klok jag skall se till att du blir vräkt!
(Grannen) -Jaha...eh.... för vadå?
(Fru A) -Du fattar väl själv att du inte kan slänga 4 soppåsar samtidigt det låter ju för mycket!!


Det hela är skvatt galet. Nu har hon fått för sig att det är min hund som smuttnar ner allt. Iaf mötet hos hyresvärlden gick bra och hon får en anmärkning flr trakaserier. Phuuu...

Nu till nått för mig mer intressant. Jag ägnade 3 timmar igår natt till att leta efter en kaktusväxt. Jag fick en jättefin växt av min syster på min födelsedag. Men detingick inget namn eller sköttselråd så jag har nu letat och letat och tror att jag är på rätt spår. Det är tydligen någon form av ett "paradisträd " ser ju inte alls ut som ett träd men endå, vi får väl se om jag hittar rätt.

RSS 2.0