Helgen!?

Vad fan hände?

Helgen som skulle bli så bra, barnfri och Kennys systers studentskiva, förkrök med Amy och gammla kompisar. Allt började bra men spårade ganska fort. Kenny hade svalt liiite för mycket öl. Jag gick ensam i en korridor på cafe umbra för att besöka damrummet och plötsligt sträcker en kille ut handen och "grabbar " tag i min tutte! Vad vad gör du !? Skrek jag och då tar idioten friheten att klämma till men på röven. Nä nu jävlar skrek jag och vevade till honom med baksida av min hand. Sen gick jag snoffsigt in på toaletten. När jag kom ut var Kenny liiiite liiiite mer full och ville åka hem tjugo över tolv!?

Men okey, vi vinglade ut och kenny lutade sig mot en sopptunna och därifrån lyckades han rammla in i en stenvägg med skallen och jag trodde seriöst att den sprack. Men den höll så det måste vara jävligt hårt träslag i den skallen, björk?

Vi tog en taxi och Kenny däckade i mitt knä, så när vi var framme fick taxisnubben och jag hjälpas åt att få ut kenny ur bilen. Helt otroligt han var helt borta som en 6 månaders gammal bebis. Jag konkade in honom i hissen där han tydligen ville sova. Nästa projekt var nu att få ur killen ur hissen. Gick lite halv dåligt men endå. Vi kom in och han parkerade sig på toaletten. Där jag försökte kränga av honom sina läderbyxor och kavaj. Herregud! Där rök min barnfria helg... han sov iaf som en stock. Jag var jätte pigg och lite smålullig så jag satte mig i soffan och tittade på tettson och findus, eftersom teven e trasig kan man bara se på film och jag råkar bara ha barnfilmer. Men ja, där satt jag och käkade möggelost och myste. Trevlig helg!

Jag gjorde " en tjuren färdinamn "

Eften en hundpromanad svängde jag förbi Hemköp och köpte en tidning och en kall öl och ett hundben. jag parkerade mig under några träd och myste med hunden. Men efter en stund kände inte solen för att behaga mig längre så jah tog mitt pick och pack och flyttade mig till en soligare plats. Problemet var att jag helt ovatande perkerade min rumpa på en stackars liten geting som ilsket sa ifrån och stack mig. Skrikandes och flaxandes spranga ett varv runt trädet jag satt vid och insåg att det här händer bara mig....

För övrigt så har det varit en skitdag på jobbet, vad annars? Nä men ärligt talat så trivs jag enormt bra bara det att vissa kärringar borde inte få gå fria. I dag stövlade en kärring in i butiken som var så långsam att en snigel hade grejjat hennes tackt. men förstående som jag är la jag ingen vikt i det utan lät en hel kö bildas bakom henne. När tanten fått fram 40 kr i enkronor så hade jag naturligt vis redan slagit in skiten i kassan och hunnit fundera över vad jag skulle göra efter jobbet. Så när hon fått fram pengarna tackade jag och slängde ner dom i kassan. Strax efter vänder hon sig om och kläcker ur sig - du slår väl in allt i kassan , jag vill inte betala svart. !????
Orka!!

Bubblor?

Killen och jag hade just myst ner oss i ett ångande bad och en starkcider och kopplade av. Jag fick massage och kände mig som en riktig prinsessa. Allt var så perfekt tills... Kenny helt seriöst frågar om jag vill bada jakuzzi. Vah? Sen brände han av tre värsting pruttar i badet så det bubblade runnt omkring mig. Vad är det här!? Manlighet eller bara manlighet. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, hur ofta händer det här!? Det är sådant man ser på film. Killen skämmdes inte äns utan skrattade belåtet och tog en stor klunk cider....

Iaf, ikväll så är han på studentskiva med djungeltema. Jag föreslog morrhår och tuperat hår till enn lejon, men det blev inga morrhår. Det betyder iaf att jag är ensam hemma och kan passa på att göra sånna saker som man inte gör när killen är hemma. Som? Ja, just nu är det öken.

Tidigare idag åt jag och Kenny lunch tillsammans i kungsträdgården. Vi åt god mat och tog en öl. Underbart mysigt! Gör görna om det många gånger i sommar. Imorgon blir det antagligen skansen med Angie,Malin, och Ying. Hoppas på bra väder. Annars åker jag hem. Orka sitta under ett paraflax och muttra.

Nu är det över.


Äntligen! Nu är skolan slut för all framtid. Aldrig mer skall jag utsätta mig för en sådan plåga. Att gå i skola och ha både Dyselexi och Dyskalkuli är inte lätt, lättare blir det inte av att jag är drabbad av de grövsta sorterna. Jag jobbigt dagligen, missar skyltar när man åker blir, hinner aldrig med textrensan på engelska filmer. Det svåraste var när jag gick i grundskolan och lärare inte förstod att jag var dyslektiker utan satte mig på svenska två för invandrare. Där satt jag och fem killar, jätte roligt. Dom bara drev med mig. Inte konstigt att jag sedan i högre ålder tillbringade mer tid i korridorer och i rökrutor. Skolåren har varit en pina för mig. Jag har blivit dumförklarad gång på gång och blir ofta jätte arg när folk tvingar mig att läsa. Jag menar, skulle du tvinga en enbent man att springa? Nä, det vore ju inte så snällt! Men att tvinga mig läsa det är okey. Jag kan inte läsa man ist kan jag mycket annat. Den "skadade delen " i hjärnan är ersatt av andra saker andra männikor inte har. Jag vet vad den är ersatt med men det är min lilla hemlighet.
image12


Men iaf så har jag slutat skolan idag och alla lärare och kontaktpersoner åt lunch tillsammans och det hölls tal och blev jätte god tårta. En ros och fina presenter fick jag med mig. Tårar fälldes och jag insåg att nu går jag ut ur skolan med en rak ryggrad för jag har gjort mitt och tackar för mig. Jag avslutade dagen med en promenad med min fd kontaktperson och vi promenarade med hennes lilla bebis i vårsolen och pratade minnen. Mötte hennes kille och vi promenarede tillsammans en stund till. Underbart! Jag har saknat henne så otroligt mycket. Hon har en väldigt fin plats i mitt hjärta, hon kom in i mitt stormiga ungdomsliv och tog mig under sina vingar fast jag fräste och bad henne dra åt helvete. Hahaa. men hon gav sig inte och det gjorde mycket! Utan henne bakom min rygg hade jag nog inte suttit här idag. ...

image13







Tack Jessica!


Ett nytt liv.

Ja! Ett nytt liv har jag börjat. Jag skall därför skriva det här så att jag inte ballar ur. Jag har redan börjat med att hiva ut massa gammla kläder och lakarn. Tänkte en stund om jag skulle lägga dom i påsar och ge till kompisar men så insåg jag att jag är så liten att bara en av mina vänner har min storlek. Men det var en gullig tanke tänkte jag och slängde ner som i soppsäckar. Jag vill göra mig av med alla kläder som jag har minnen av. Kläder som får mig att minnas personer jag inte äns vill veta av, jag tror vi alla vet vem och vilka vi menar.


I mitt nya liv ingår även nya ovanor som rökandet och dåliga matvanor. Om man skall lyssna på den där reklamen om att du blir vad du äter så kommer jag strax förvandlas till en jätte toast. Och det vill vi ju inte så jag har bakat in lite motionsvanor här och där. Längre hundpromenader och lite träningspass som jag är sjukt dålig på att kommer iväg till....





Nu är jag här igen!

Nu var det sjukt länge sedan jag skrev så jag tänkte uppdatera lite. Kan ju börja med att avslöja att jag träffat en ny kärlek, han heter Kenny och förgyller mina dagar med kärlek, manlighet och en jävla massa mys. Jag är kvar i blommsteraffären i stan där jag jobbar med ett äldre par. Väldigt mysigt men även otroligt jobbigt, jag har nu gått och blivigt en tanthatare!

Nu är det snart sommar och planen är en roadtripp med Eliza. Herregud tänker de flesta... men det får bli vad det blir. Vi skall först tälta lite med hundarna och sedan åka över till öland eller Norge. Fortfarande oklart vad det bet blir, men sol bad cigg och en jävla massa grillande och festande blir det iaf. ( skulle inte förvåna mig om det regnar hela jävla tiden )

Balto lunkar på med beter sig lite halvdant nu när det är en till man här i huset. Typ igår hade jag lust att byta bort honom mot en toarulle.



RSS 2.0