Lego,bajs och kiss

Vad gör ondare än att vakna och snubbla över en bajshög och sedan trampa rakt på en legobit för att sedan snava in i en pisspöl!? Men nej nej, har inte haft en bättre morgon på länge! Hur många rutor?

Har annars tillbrinnat dagen med Eliza i Vällingby centrum. Haffade med mig hundmat och en bikini som jag behövden. Resten behöver jag inte berätta om för då mår jag bara dåligt. Men iaf var det en stekhet dag och många låtar dunkade i bilen och vi blev 14 år igen. Härligt att man kan förvandlas sådär.!?

I övrigt har dagen vart fruktansvärd. Jag har fått tillbaka min kära vän magkatarren. Han är en sådan där vän man aldrig blir av med. Jävla skit också!

Nu ikväll är jag hundvakt åt Elvis och Maja, Elizas samojeder. Ganska mysigt med tre hundar runnt benen.

ensamt..

Nu sitter jag här igen och funderar lite på varför jag lägger mig i soffan med popcorn och tittar på nellephu så fort jag är ensam? Dels för att det är mysigt men nog mäst för att jag tycker synd om mig själv. Jag har ont som fan i tuttarna efter operationen och illa mår jag fortfarande av migränatcken jag fick i går. Fryser gör jag också. Hunden ligger på mina iskalla fötter och jag har riktigt gosat in tårna i pälsen, och gunåde bästen om han flyttar på sig nu!


Men för övrigt är allt bra, bollen rullar ju om man sparkar på den. Har litte smått ångest över vad man skall köpa till tösen som fyller två snart.

typ..

När man är ensam hemma vissa dagar och bara går runnt och dräller kommer man ofta på sig själv med att ha öppnat kylskåpsdörren ca 13 gånger innom två timmar. Den är fullsmockad men inget ser särskillt tilltalande ut. Och om man får för sig att gå på upptäktsfärd lite längre in bland hyllorna hittar man ofta något grönt ludet med konstiga propotioner som legar lite för länge. Så är det iaf i mitt kylskåp.

Så nu har jag bokat en tripp med Angie ner till restaurang gyllene måsen. ( och balto såklart )

Känner mig lite pinsam.

Det här skall ju vara en blogg om mitt liv i pinsamhet. Jag kan ju lungt säga att jag har lite pinsamheter på lager som jag tänkte skriva ner, så jag kan lätta på mina pinsama tegelstenar som hänger runnt halsen på mig. Kan ju börja med att förklara hur jag nu sitter och skriver, Jag har krängt på mig en gammal ful tröja och eftersom jag är ensam hemma inatt så tänkte jag passa på att färga håret. Den halvan som är svart då. För att genomföra det här har jag inga linser eller glasögon på mig så jag har placerat skärmen ca 5 cm från mitt ansikte...

Jag var iaf för några dagar sedan på vårdcentralen med lilla Kim som tyvärr åkt på öroninflammation. Vi parkerade oss i väntrummet och det är varmt och fullt med sjuka människor. Jag försökte burra ner näsan i tröjan för att försöka få in mindre besudlad luft i mina lungor. Helt ärligt tror jag inte att det hjälper men endå. Efter en stund kommer det en en ganska rund kille, eller ja, ganska fet, eller snarare smällfet. Alla tittade på honom och den enda platsen som fanns över till honom var så liten att inte äns halva hans skinka skulle få plats. Killen har jeans och en likadan jacka som min pojkvän och även samma frisyr och hårfärg. Kimberly tjuter plötsligt till och ställer sig upp - Mamma mamma! Titta Stoooor Kenny stoooor kenny! Hela väntrummet fylldes av pinsamhet. Jag försökte desperat hyrsha henne men det var ingen ide... Stackars fettot...


Någon dag senare var jag barnfri soch sammlade polarna på ett sunkställe inne istan men man får ju röka på det så det är väl okey endå. Nu var det så att jag efter lagom lite sprit kännde att bege sig hemmåt. Vinglade ut med pojkvännen bästa kompisen och bästa killkompisen och parkerade mig i en rosenrabatt och tänkte att det är bättre att jag spyr här än i en taxi. Medans jag ligger på alla fyra i rabatten hör jag plötsligt två mansröster som inte tillhör mitt sällskap. Japp.... två fult utrustade per böjer sig över mig - Hur var det här då? Fy fan! Jag gav ifrån mig ett ynkligt litet pipljud och satt kvar. Poliserna diskuterade fyllecell men som tur var så´hade jag ju mitt sällskap med mig som övertygade herrarna om att de skulle ta väl hand om mig och sätta mig i en taxi. Herregud har dom inget annat för sig än att hoppa på morsor i rosenrabatter en sen onsdagskväll!?

RSS 2.0