orka

Iblad orkar man bara inte vara normal....


jag orkar inte det..... eller jag vill inte det idag... ikväll....


Helt pinsamt...

Sisst jag tvättade insåg jag en lite pinsam sak... Varenda top jag har är det nån fläck på just vid tuttarna. Märkligt men sen slog det mig på kvällen när jag satt med vitlöksdipp strax under hakan. Just det, min mamma har ju alltid retat mig för att jag har hal i läppen, ja det har jag ju men percingen kom på senare dagar.
Jag spiller ju hela tiden har har ett osynligt hål i underläppen på riktigt... Köpte ett billigt bas linne på HM och en prydlig liten brun fläck smyckar tuttarna. Jätte klantigt...

Iaf natten har varit fruktansvärd, jag har knappt sovit för att huvudvärken dundrade på. Har drömmt mardrömmar om fiskar och har inte en enda cigg kvar. Så planen är nu att hoppa in i kläderna och ta med jycken ut på en sväng och återvända med ett paket cigg och något onyttigt. Sedan skall jag placera mig i sängen och knätta på en Mumin film.

Herr åhgren är på besök.

Nu har kan kommit din jäveln, han är överallt och ger mig sammetskval. När jag tittar upp från sängen där jag sitter nu så ser jag miniatyr bagdad i mitt sovrum. Det är TOTAL kaos här. Kenny jag och hunden har riktigt grisat här hemma. Fy fan vad illa, jag skämmr riktigt. Måste ta och göra nått åt det här så att åhgren kan flytta någon annan stans....

Jag kan ju börja med en islatte och försöka få lite energi... Typ.

För övrigt var jag och besökte nya K:fem huset i vällingby igår. Helt okey, men jag gick ju vilse två gånger. Var på jakt efter en mössa till min kära, men hitta inte ett skit så jag köpte nån billig sak som han få ha när han vill. Han tag iaf på sig den när han gick ut med min vovve på kvällen. Bra gjort med tanke på att han och hunden inte riktigt är bästa vänner, snarare tvärt om.

och nu?

Jag har lite panik, var vaken till 4 eftersom kenny kolla hockey och sedan kröp vi ner och då small det till i magen på mig, världens gallstens attack. Jag hade gåshud ända ner på fötterna. En timma senare efter många tabletter och nått glas samarin blev det lite bättre och jag somnade.

Nu har jag lite smått panik som sagt. Vill göra nått riktigt roligt eller mysigt idag, skitsamma vad det är. Har försökt ragga med mig Eliza till djurmässan men vet inte om jag lyckas.

Jag vill ju göra töntiga saker iblen och just nu känner jag att tönt humöret är på gång....

3500

Att gå ut med hunden i koppel är som att gå ut med en traktor utan broms. Han går dit han vill och jag får snällt åka med efter. Det råkar ju bli så om hunden väger mer än en själv.

Men att gå ut med hunden utan koppel är rena nöjet. Jag blir med svans och har plötsligt fyra tassar och töntar runnt i cirklar med hunden. Glömmer bort vad språk och tjat heter, bara leker med i hans lekar och han i mina.

Idag har jag bokat tid för kastrering, det blev den 21 januari. 3500 kr blev kalaset på... fyfan rena rånet för ett par bollar.

GNÅ

Jag hade ju årets värsta nyårsafton, allt blev fel. Jag spydde in året med matförgifning, fortsatte med kaos bråk med Kenny och har dragit på mig saftigaste öroninflammationen. Mensvärken är total och jag har en obeskrivlig huvudvärk. Men gått nytt år för all del. Nu kan det väl inte bli värre ? eller ??

RSS 2.0