I går hände det jag visste skulle ske, vi krockade.

Det sissta jag säger innan jag går ut genom dörren är, tänk om vi krockar nu!? Jag kännde nått på mej, att jag aldrig lyssnar på mina egna varningar. Jag mötte upp Eliza och hennes två hundar i rissne centrum. Vi skulle till bromma zoomarknad för att köpa en säng och nithalsband till min Balto som jag lämmnade hemma.  Vi rullade iväg och allt gick bra, jag investerade i ett nithalsband och en lädersäng till killen. Eliza köpte två jätte långa " muskel " det var typ nån torkad muskel från nått djur som man kunnde köpa till hundarna att tugga på. Hon hade köpt dom förut . När vi skulle betala frågade jag vart muskeln kom ifrån. Jag skulle aldrig köpa nått sånnt till Balto av ren skräck eftersom jag inte är så förtjust i kött äns. Jo det är en muskel sa hon, ja vet men vilken sa jag. Hon harklade sej och Eliza lange upp två stycken på disken. Det är snoppar... Torkade tjursnoppar...tysta hoppade vi in i bilen för att köre hemmåt. Vi han komma ut på stora vägen och så plötsligt smäller det till, bilarna slirade och jag slog i huvudet i dosan som håller upp säkerhetsbältet. ( Hjärnskakning )
Efter smällen ylade hundarna och vi satt helt tysta i bilen, ingen sa något. Eliza öppnar dörren och då skriker fanskapet som smällde in i oss- kör du om i högerfil!? Jag fick bita mej i läppen för att inte flyga ut och göra " en Nina " ( explodera ) Det var helt och hållet hans fel, men svänger inte in till en parkering från vänstefil, han blinkade inte pluss att det är döda vinkel så det är bara hans fel. Men han hävdade desamma. Killen var värsta snobben i dyra kläder. Jag frågade om han haft körkort länge, ja i 13 år svarade han. Jag fnös.
Skrev på skade anmälan och killen upprepade flertalet gångetr att det inte var hans bil. Till slut sa jag vem fan är det som sitter i bilen? En tjej i 15 års åldern. Hans syster? Han svarade inte så jag stack in huvudet till henne och sa vem är du? Hans flickavän. Okey sa jag och kollade på bilen. Hans backspegel var obefintlig, den hade krashat och kofångaren hängde. Våran bil hade fullt med bucklor och grejjerna framför däcket var intrykt.

Det är inte äns min bil upprapade han igen. Vems jävla bil är det då!? Mitt ex farsas säger killen och allt prack, det fanns inte tid att sura jag skrattade hejdlöst. Puckot krockade med exets farsas bil hahhahaha TÖNT!

Med kräkande illamående åkte vi vidare och det lät som om hela nosen skulle lossna från bilen. Vi stannade till vid mackdonalds och jag bjöd på kaffe och miffins. Där stog vi, med krockad bil två hundar kaffe muffins och två snoppar i baksätet.. Plötsligt började alvarliga Eliza gapskratta och jag förevigade stunden med den här bilden.

image7

Currybullar!?

En lite halvkrasslig dag som dennat, trist med snor och förkylning men vi försökte liva upp dagen med att baka bullar. Gick super bra tills bullarna började få en gul ton. Då menar jag solros gul... vad nu!? Dessutom luktade det suspekt...!?
Ja hade visst mellan alla nysningar och halstabletter råkat hälla i curry i stället för kardemumma... !
Skit också, men de gick att äta endå, men måste säg att det smakar lite anorlunda.  

Senare var jag ute och lekte med Balto och träffade ett gäng andra hundägare. Vi brukar ses på ängen och låta hundarna leka. Det tas med vatten i skålar och lite hund godis. Ganska mysigt faktiskt, förutom att Balto bara hänger vid vatten skålen och gluffar i sej allt och allas vatten.... pinsamt.

image1

image2


När allt vatten var slut gick besten lös på en vattenpöl.



image3image4


Sen när vi kom hem var det dags för käk och jag gjorde frukost gröt.. det gick lika illa som currybullarna..

image5

Kimberly gluffsade på iaf och Balto tog en tupplur under hennes barnstol i hopp om att det skulle rammla ner några godbitar.. det gjorde det också.. tyvärr utan att han märkte det för han sommnade där under.

image6


...

Ont i halsen.

Det är fan inte kul med ont i halsen när man är ensam hemma med en snorhostande dotter. Dessutom så när jag skulle laga lunch till oss idag så hade spisen packat ihop. Den pallade tydligen inte längre. Så ingen lunch har jag fått i mej utan det blev någon torr fralla. Gårdagen till ära hade det mixtrats med kökslampan så den hänger en halvmeter längre ner än vanligt, villket har resulterat i att jag slagit i huvet 7 gånger i dag... Jag är för lat för att återigen klättra upp på en stol och leka elektriker. Det kan bara sluta på två sätt lampan hänger kvar där den hänger just nu, eller att jag lyckas släcka ner hela hyreshuset med kortslutning....

Jag har sökt på internet  vad man kan göra för att lindra halsont förutom hånungsvatten och hemmagjort örtte. Man skulle hälla salt i pissjummet vatten och gurgla flera gånger om dagen. Det har jag gjort, måste säga att det hjälpte för stunden. På olika sidor hittade jag tips om att man kunnde ta en citronklyfta lite då och då.  Jag prövade det och skillnaden var totalt obefintlig. Ingen ide de där.Men c-vitamin är ju bra i alla fall. Nästa tips var rå vitlök...Det var det dummaste ja gjort! På helt tom mage klämde jag som hastigast i mig en STOR vitlöksklyfta. Ja det hjälpte på sitt sett. Jag glömmde totalt bort att jag hade ont i halsen då jag plötsligt drabbades av akut illamående och fick rusa till toaletten, gissa om jag kräktes?! Jag fick hulka bara två gånger sen kom den upp igen. Försökte genast dämpa det hela med en banan, ett glas samarin, en halv fralla till.
här sitter jag nu med en totalt mörbultad stakars hals, och en snorig liten flicka. Eftersom spishelvetet strejkar så blir det pizza ikväll. Synd att halsen sviker, ja menar då kan man ju inte njuta av pizzan fullt ut...  


Sött med små ord.

Imorse klockan sex när ni bytte nattblöjan så kom det, plötsligt ett " titta "! Hon är ju för underbar! Nu har hon sprungit runnt i vardagsrummet ocg sagt titta i en timme. Hon har även laggt massa klossar i Baltos vattenskål, smakat på hans mat, klätt på sej ett par byxor över huvet. Slängt en nappar i badkaret, hällt ut den sissta vällingen i soffan, rivit ut allt inehåll i skötveskan, dragit balto i svansen 30 ggr. Underbar morgon. Jag själv har inte fått i mej nån frukost men jag har fått i mej en blyertsudd från en penna som jag inte lyckas få ut ( pillar )

Måste dela med mej av vad jag själv får höra om dagarna.
Hej dä = Hej där
Tje = Tre
Hei Bö= Hej Balto
Titta = Titta
Ä = Ett
Pappa = Pappa
Mamma = Mamma
Mi mi mi = Mormor
Hej = Hej
Abib = Habibi
Abodejavodjovodjo = vet inte!?

Nu ska Kimbely få skriva lite här, hon fick det i min förra blogg . Såklart att hon ska få göra det här med!

      mmmm m    ..,.,,, m         n n n n n n n n n n n n n n n n                       m mµ, m ,m,6llllllllon      bbb     i0ijö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö 9 bn   m,,,,,,,,,zxm,     , 5m kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklm    o9+ä v b  bn55555555555555555555555555555555555555555555555555b bbbbbbbbbbbbbcvb 

Stackars Kimberly.

I flera dagar har jag nu stått ut med skrik gnäll och evigt klängande från min lilla flicka. Det jag trodde var en tand var 4 tänder som blöder och svullnar. Stackars tösen kan inte äta. Dum som jag är så ger jag henne ett kex att tugga på. Det slutade med att det rann blod ur hela munnen. Hon gråter och ylar dagnar och nätter. Jag vet inte vad jag ska ta mej till. Hon tjuter som en alarm. Ger henne lite alvedon när det är som värst. Hoppas att det ger med sej snart. I morgon fyller min mamma 53 år och hon har rena rama krisen. Hon vill inte veta av att hon fyller år och när jag föreslog att jag skulle köpa en tårta skrek hon - JAG VILL INTE HA!!
Hon håller på med viktväktarna och försöker gå ner i vikt. Bättre blir det ju inte om hennes dotter bjuder på fika varannan dag. Så nu har vi hittat den ultimata presenten till henne. En stegmätare med inbyggd kallorimätare. Ska försöka bjuda på smörgåstårta med räkor ist. Kanske lite nyttigare.


RSS 2.0