Aldrig mer piroger.

Jag har nu legar i feber och magsjuka i tre dagar jag har spytt 37 gånger och sissta gången kräktes jag rent blod. Jag hade tyckt i mej tre piroger och ett päron den dagen jag insjuknade så allt ja kräktes var typ " köttfärssand " som retade i halsen. Fy satan säger jag bara. Jag har aldrig tillbringat så många timmar på en toalett någonsin. Jag och toaletten hade intrresanta konversationer när min feber var runnt 40 och jag halicunerade.  En köttfärsspya efter den andra.. uuuhhuuu.. köttfärs ....!!

Nu idag tre dagar senare mår jag fortfarande illa och har muskelvärk, men får tack och lov behålla rivna äpplen. Mamma kommer in till mej i sängen och kryper ner brevid. Är du lite sugen på mat än? Nja, kanske, vad har du där? Jag reste lite på mej och får se TRE PIROGER! Flämt, jag höll på att kräkas. Jag vill aldrig mera se en pirog...ALDRIG!

Jävla byggnisse!

Nu är jag sur....

I morse när jag hade packat ner Kim i vagnen skulle jag hoppa in i hissen på 5 våningen. Hissen kommer inte!? Nähä... Jag väntar och väntar. Jag roppar hallå är det någon som håller på i hissen. Inget svar. Jag hör hur det prasslar, då kommer hissen upp. Fullsmockad med svarta soppsäckar. Vad nu? jag väntar, hissen åker ner.
Den kommer upp igen, och på nytt är den packad me påsar. Jag provar att köra in vagnen på påsarna men dom är fulla met typ sten så de är ömöjligt. Hissen åker ner och upp igen på nytt me fulla påsar. Vid de här lager att jah väntat så länge att jag är försenad till inskolningen på dagis. Mitt korta temerament gjorde sej påmind och jag räknade till tio. Jag tog Kim på armen och gick ner tre trappor där hissen står. Hallå roppar jag, en killer står ich tittar på mej med oberörs blick. Är det ni som har barekaderat hissen? Han svarar int eutan vänder mig ryggen och börjar vissla på nån låt. VA FAN!!! tänkte jag med höll mej. Kan du ta ut påsarna ur hissen jag ska ner, jag måste till dagis och är försenad pgr av det här. Han svarar åter igen inte. Då vänder jag på klacker och går upp. Då regarar hans lilla hjärna och spurtar efter mej i en rasade fart och smäller i skorna i trappan. Jag sprang upp sissta biten me ungen på armen!
Vad i helvete! jaga en mamma som har ett barn på armen hur jävla dum i huvet får man vara!!?

( andas )


Jag kom försent till inskolningen. Ringde på hemvägen och berättade detta för min mor som la på luren och genast ringde till hyresvärden som kom upp till byggjobbarna och jag kan lova att de fick höra på vad som gäller här. Man jagar inte mammor med barn, hur skön får man vara?

Villken måndag?

PINSAMT!

Det här är sådant som bara händer lilla mej. Varför!? Hela denna lördag har varit helt underbar tills i kväll...
Angie sov över hos mej i natt eftersom karln skulle köra sin lillasyster till arlanda mitt i natten. Så han sov några fjösiga timmar hemma i sitt barndomshem. Jag tror att han tyckte att det var ganska mysigt. Jag och angie hade iaf " old times " hemma hos mej med te, chips, choklad och en jävla massa godis. Vi såg en barnslig svensk film som hette tur och retur. En hyfsat bra och gullig barnfilm som vi satt och mös till i soffan. Sen somnade vi och det var väldigt mysigt att ha Angie i ena ändan av sängen ist för att sova ensam. Morgonen därpå (i dag alltså ) tillbringade Angie, Kimberly och jag i soffan och i lekparken. Vi gungade på en såndära gungbräda och Kim skrattade så fort jag gjorde illa mej, dvs flög upp och dunsade ner på gungbrädan. Nu är min rumpa gul och blå och jag känner mej som en babianrumpa.

Men i alla fall, dagen rullade på och började lida mot sitt slut då den här frukansvärda händelsen inträffade. Jag hade lämmnat av Angie vid bussen och var på väg hem med Balto ( hunden ). Jag ser ett uppklätt medelålders par stå och titta på Balto och komentera hur stor han är. Jag log och såg då att det var min gammla chef och hans fru. Jag jobbade åt honom på gammla konsum i bromsten för många år sedan, på den tiden då jag bar rastaflätor ner till röven och flängde omkring bland frukt och grönt.  Heeej roppade jag och vi stannade och började prata. Min chef satte sig ner och hälsade på Balto. I samma sekund ser jag hur Balto lyfter benet och jag vet vad som skall ske. Det här får bara inte hända! Men det gjorde det.... Pinsam tystnad.


Herregud! Skrek jag och såg då att pisset hade träffat halva aniktet och hans fina kläder och blanka skor var nu totalt genomvåta. Balto fullständigt tömmde blåsan på chefen. Fan va pinsamt skrek jag och förklarade att så fort Balto känner lukten av amoniak som finns i både urin och alcohol så kissar han på den personen eller på marken, händelsevis på en ölburk. Jahaaaa skrattade chefens fru och berättade att dom själva har hund, villket jag redan visste och bekräftade att jag hälsat på den förut. Hon skrattade vidare och sa att dom nyss kom från puben, därav spritlukten. 

Ja, det kan man ju lungt säga för när min chef ställde sig upp helt nerpissad såg jag hur han vinglade till och gjorde pruttdjud me munnen. Hheheheee, jävla hund fan va fin du är! 
( skulle du sagt så till en hund som nyss krissat ner hela ditt anikte i nyktert tillstånd ) nä, skulle inte tro det heller...

Okey, alltså jag har aldrig sett min chef vara oseriös i något tillfälle. Så noga han var att inte ge en krona för mycket i lön och sånn ordning det var i affären. Man är ju inte mer än människa. Kul att se att även de mäst strikta kan spåra ur och ha roligt för en kväll. Skrattande slog vi förje en bit och sa sedan hejdå.
 
Nu har jag ångest för vad han ska säga näste gång vi ses när han är nykter. Kommer han kalla mej för Nina du vet me pisshunden!? Ursh. Nästa gång jag ser honom på hemköp ska jag sagta smälta in bland slla syltburkar och kattsand och vänta där tills han gått. Ångest radan nu, phu villken kväll.....


Jag avslutaed kvällen med en kopp te och några godisbitar till två mumin avsnitt....myssssss

Min lilla flicka ska börja dagis om 30 min.

Ångest, mammakänslorna svallar över. Jag är nära till tårarna och vet inte riktigt vad jag igentligen känner. Kan inte fatta att min tös ska börja på dagis idag. Visserligen så är det ju inskolning först i 14 dar innan hon går på riktigt. Men detta är ju första steget. Inte nog med det utan jag ska till tandläkaren klockan tre och laga TVÅ förbannade skithål. Har raggat med mej Angie som stöd eftersom jag brukar få nervösa skrattanfall, tårar och ångest i den där äckliga liggstolen. Buhu, jag känner mej som ett litet barn, var är min mamma? Nä nu är jag ju mamma själv och riktiga mammor är starka och klarar allt.. tssss .....Kan inte äns gå till tandläkaren själv ahha villket skämt.

Min mobil har gått sönder så jag kan inte ladda den. Det betyder att betteriet är nu slut och garantin gäller inte fuktskador. Hur får man fuktskador i mobilen. Jo man har en dotter hemma som suger på telefoner. plus att jag pratar i telefonen på regniga hundpromenader. Så förstör man en telefon för 4000. Jävla skit säger jag bara!



 


En Fredagsmorgon.

Mina planer för lek i lekparken skprack just pgr av spöregn...  Ett främmande plumsande ljud lockade mej in i köket och där satt lilla Kim och slängde i hundens torrfoder i hans vattenskål. Balto satt förbryllat och tittade på. Han mår inte så bra, han har varit sjuk men är nästan frisk. Bättre blir det ju inte av att han föredrar toalettvatten framför vattenskålen!? Han vet att han inte får så han smiter in i badrummet och surplar försiktigt, några droppar... eller en pöl avslöjar att han varit i farten. Han kommer sen springande jätte glad men svansen högt viftande.

Igår kväll fick jag ryck,och klippte av mej en decimeter av mitt hår och sedan fick jag blodad tand och gick lös på hunden. Pälsen rykte eller iaf runnt tassar och hela " byxorna " (pälsen på rumpan på hundspråk ). Han ser nu ut som en stor valp. Varför jag gjorde så? Jo för nu när hösten är här så kommer också en jävla massa löv,slask,sand och lera med den långa pälsen in i lägenheten. Kim stoppar sedan löven i munnen. Därför...

RSS 2.0