Jag förstörde frukosten...

Ja, det var exakt vad jag gjorde i morse, jag hade lämnat Kim på dagis och var på väg hem igen. Med Balto vid min sida strosade vi i gryningen förbi ett buskage och brevid det finns en balkong ca en meter över marken. På balkongen står en man med en kaffe kopp och smörgås. Jag tittade snabbt dit och försökte fortsätta gå då plötsligt det stramade till och plötsligt hände det som inte får hända.... Hunden trampade in i bajsposition och började med att bränna av världens rökare som sedan kom krämen. Jag sneglade upp mot mannen och stod helt stilla och stirrade med munnen full med morgon smörgåsen. Jag såg lite oskyldig ut och klämmde fram ett godmorgon. Manen höjde kaffekoppen i en skål skest och jag kastade mig ner med bajspåse och slet upp skiten fort som fan och ville bara därifrån. Det roliga var att det ville tydligen Balto också eftersom han snarat ett varv runnt mitt ena ben, och flopp så låg jag i ostbågsform balanserandes på magen mitt i de geggiga gräset. Händerna fulla med bajspåse och koppel.

Det var min morgon, med dagen blev bättre jag har nu lagat en lampa i hallen och köpt hundmat. Nu sitter jag och pustar ut efter en lång dag.

inatt sov jag brevid ett systembolag.

Kenny ringde mig vid elva och sägar hej, det gick inge bra efter matchen, jag sitter i häktet. FUCK han jag tänka, men hunden kuta till dörren och sedan låste han upp. Varför? Kenny är Kenny. Iaf vinglade han in, försökte drika vatten men drägglade ner hela soffan ist. Så det var bara gå och lägga sig. Ska även berätta att han klammrat sig fast på mig inatt och jag har sovit brevid systembolaget. Helvete vad full han var. Försov sig till jobbat i morse såklart.

Mitt i allt fylle snack gick jag med på att spela badminton med Kenny och hans vänner. Herregud....

Utkast: Idag fyller ...

Idag fyller hunden Balto 4 år, 28 i hundår. Han har fått äta pizza och tårta och fått massor med gos. Som tack för det fick jag en bajshög i köket. Men är väl hans sätt att visa kärlek på.
Jag har spenderat två timmar i telefon med min vän Amy och börjar känna att man måste nog dra ner på snacket innan man får en tumör i skallen. I morgon är jag ledig och barnfri, funderar på att göra något mysigt med Kenny. Om inte en shoppingrunda eller långpromenad med hunden. 

Kenny är nu på någon match, villken vet jag inte men fan vad trist det är när tösen sover och hunden tuggar kotte ( tuggdjur ) och ingen kille hemma. Kanske ska titta på tv drika te och gå och sova efter det. Kenny kommer vara skitfull när hon kommer hem och huuu vad jobbig han är då....

Dessutom har jag en "underjordisk" mitt och angies uttryck på finnar som blir stora och aldrig mognar utan bara gör ont i hela ansiktet. En sketen finne och varje rörelse ger huvudvärk. Jag har iaf en sådan mitt i panna

förbereder för mys.

Älsklings kenny fyller år idag och det är dags för honom att bli lite bortskämmd eftersom han tydligen inte tycker att det är så viktigt med födelsedagar. Men det gör jag! Så jag skall strax bege mig ut i blåsten på jakt efter en önskad prinsesstårta. Vit?grön?rosa? aja vi tar väl det som ser godast ut. Det skall bli en riktig mysdag. Hoppas bara allt går enligt planen. Vad jag köpt och skall göra kan jag ju inte skriva här, men jag kan lova att jag aldrig skämmt bort någon som kenny skall bli idag. Jag känner mig som ett barn på julafton.

Glidmedel

Det händer bara mig, ingen annan bara mig. Jag besökte apoteket idag och hämtade ut lite tabletter på recept. Eftersom kön var jätte lång inne påm den lilla trånga butiken smög jag runnt och kollade på lite hudprodukter och nu fanns det ett erbjudande om att om man köpte minst två utvalda prudukter så fick man 15% rabatt. Ja men underbart tänkte jag eftersom jag vanligtvis knaprar just dom vitaminerna som stod på rabattbordet. Men nu var det  ju så att man var tvungen att minst köpa två produkter för att få rabatten. Ja, men jag tar nått bara, problemet var att det som fanns kvar på bordet var ansiktskräm för rynkig och mogen hy? Eller en kräm mot ändtarmsproblem, och nått mer jag inte riktigt minns men jag grabbade tag i en tub glidmedel eftersom att det passade ju något bättre än ändtarmsproblem. I farten åkte det med en stor tampongpåse och nån kräm för att behålla balansen i underlivet. Utmärkt tänkte jag, kan ju vara bra att ha hemma när man har pojkvän som är  där nere och rotar. Så jag kände mig klar och ställde mig i den nu betydligt mindre kön.

När det var min tur la jag diskret fram varorna på disken. Det stog en kille bakom mig som skulle ta ett tuggumi paket framför mig och råkade stöta till mig. Jag titta upp och från hans sida var det ett "moment " från min sida var det mer, hoppas han missar det jag ska köpa. Det värkade så och kassörskan slog in allt förutom glidmedlet, det värkade vara nått problem med den. Plötsligt gör hon det som intefår hända. Hon rätar på sig och frågar sin kolaga som står och plockar upp varor på hyllor. Kerstin, kan du titta lite snabbt vad den mindra tuben klickglidmedel kostar, jag får inte in den här?

Svaret blev 44,50.

Jag hade nu smält till en våt fläck på golvet och vågade knappt röra mig. Jag betalade och slängde ner allt fort som fan i en påse och så kollade jag upp just som jag skulle gå ut genom dörren. Jag mötte killenns blick som stått bakom mig. Han småflinade och skakade på huvudet.

Tände en cigg och lunkade vidare, det gör inget. Det är ju det här som gör mig till Nina. Det här hade inte hännt någon annan i hela sverige, bara mig.

Onsdagen var ju helt mysig.

Ja, helt underbar var den. Denise kom på besök och vi ägnade 4 timmar åt bara snack och litervis med te. Otroligt vad kul det är att snacka minnen. Efter många skratt så var det dags för Denise och tralla iväg, så vi skuttade ner till Rissne centrum där hon tog bussen.
Väl hemma sedan kröp jag och älskling ner och tittade på desperata hemmafruar, haha. Vi låg i sängen och åt rostbiff och potatissallad. Jätte mysigt och trots min brakförkylning njöt jag av varje sekund. Fyra avsnitt senare kröp vi nära varandra och knoppade in.

I morse tassade Kenny iväg till jobbat och jag hoppade det idag för nästeppan huvudvärken hostan och hela förkylningen sa åt mig att ligga kvar. Så här ligger jag nu. Klockan är halv ett och jag funderar på natt skaffa lite frukost hit in till sängen, lite te och några mackor.

Dagen skall bara handla om att ta det lungt och kolla efter eventuella teletubbis nallar och sånt från nån leksaksaffär till min lilla Kim. Hon är totalt besatt i dom tjocka bebispratande ufona. Jag tycker dock dom är fruktansvärda. 
Ska också försöka jaga rätt på lite bilder från helgen som utspelade dig på sense med Angie. Jag säger bara, översvämmning på damtoaletten och en jävla massa tiqila....

3 jävla timmar i onödan!

Underbar dag, solen skiner och jag har sovit förjävligt, men jag är jätte glad endå. Idag har jag legat i sängen framför datorn och kollat in massa prylar på en sida som jag avgudar. Jag beställde en massa saker och tillbringade sammanlagt tre timmar på den här sidan och tillslut vart jag nöjd med min beställning, skrev in mina upp gifter och "poff" så försvann hela jävla skiten... fittrunk!

Men jag är en åsna så jag började om från början och visst gick det då ytterligare en timma senare... Men nu är det gjort och allt är som det ska. Inget ska förstöra min dag.

Jag är ledig onsdagar så den här dagen har varit väldigt ensam, klart jag har hunden men han sover ju bara. Lämmnade Kim på dagis i morse och idag var det tydligen fotografering och dagen till ära fick jag inte äns borsta håret på prinsessan. Så jag slängde ihop hela håret i en fruktansvärd " palm " mitt på huvet. Lämmnade henne och joggade sedan hem med hunden.

Nu är jag ju lite ensam som sagt, skulle igentligen åkt in till stan med min vän Jonna, men det blev inte av så vi skall ses imorgon efter jag slutat jobba istället.

Mys

Idag ska det bara vara mys, jag är sugen på en riktig mys kväll. Med ljus och trevligt sällskapsspel. Först ska det bli en fin promenad med hunden i skogen. Sen ska vi knata ner till hemköp och köpa lite middag och det lär bli varma mackor.
Lill Kim är hos sin pappa så jag har ingen dotter att hämta på dagis. Kan vara skönt att slappna av ibland också. Men fan vad underbar hon är. Hon är så sjukt duktig och smart. Hon har kommit in i dan fasen då hon börjar bossa runnt med hunden, haha det är underbart. Det roliga är att han lyder henne fullständigt fast han är 6 gånger så stor som hon är. Det ser helt knäppt ut när hon står med kopplet i handen som går från händerna och upp till huvudnivå på henne och fast i Baltos halband. Hon fattar inte att om han vill gå iväg så kommer hon flyga som en liten vante över vardagsrummet. 

Dom är för söta när hon kramar honom och han slickar henne i håret. Det är kärlek! 

Konstig dag...

Jag vaknade runnt fyratiden mitt i natten och utan linser snubblade jag mig upp ur sängen och tittade ut genom fönstret, nej jag drömmde inte det låg snö på taken. Jag vände mig om och sa varför finns det inga lussebullar på hemköp? Fan ingen fattar ju att det är julafton idag !!!
Några minuter senare trillade poletten ner och det var frost på taken, ingen snö. Jag hade drömmt, det var bara att krypa tillbaka till sängen igen.

Tvätt tiden jag bokat hade avbokats så jag stod i spöregnet med två kassar tvätt och suckade. Tillbaka hemma började jakten på flugorna totalt 77 flugor ligger nu i min dammsuharpåse. Mohaha!! Har dock sett en flugjävel som undgått min utplåning, men den kan få leva ett par timmar till, men den går mot en säker död!


Flugorna anfaller!?

Nä det trodde inte jag heller, men det är sant flugorna håller på att ta över i min lägenhet. Det är otroligt äckligt och flugorna är jätte feta. Då är genast fråga, hur fan fick jag flugbombation här inne? Jag trodde först att jag glömmt nån ost macka under sänger eller liknande. Men efter en ordentlig storstädning fann jag inget sådant. Vart kommer då flugorna ifrån? Jag tror att jag har svaret, eller jag är inte säker men jag kan ha mina aningar om att jag har råkat gössla mina kära växter med något billigt gössel som kommer från nått skitställe som förde hit flug ägg? Låter det rimligt? Jag vet inte men först var det typ två flugor och nu är det ca 30 varav jag sugit upp runnt 60. Kan man suga upp flugor med dammsugaren? Alla garvade åt mig när jag sa att jag skulle försöka, men skit fick dom för visst fan gick det. Det gäller bara att ha rätta tekniken, men måste smyga sig på flugan långsamt och när man är ca 5 cm från den så slår man till! Med ett snabbt intensivt sug och " FLOPP" så är flugan borta... ganska groteskt...
Flugorna är inte direkt farliga men dom stör sömnen för mig, plötsligt vaknar man med ett flaxande ryck och tror att ett reaplan störtar i äns sovrum men man inser ganska snart efter samma ryck 5gg per natt att det bara är en sketen fluga.. helvet jag skall skjuta fittflugan men troligen kommer jag att missa... ganska säkert...

Facebook

Är en beroende frammkallande sida som är i mina ögon baserad på att lägga upp så många " coola " bilder på sig själv där man visar för alla att man super oavbrutet med vänner och allmänt löst folk och har så jävla roligt!? Är det bara jag som tycker det? På en kalassisk facebook bild skall det vara sprit eller öl med på bilden ( en självklarhet ) gärna 3-6 personer tjejer som plutar med sina små fula läppar för att dom skall se större ut, här har vi även så kul på bilden att det genast är illamående och kräkfärdigt så fort blixten är borta? Haha det är rent av patetiskt, men visst är det kul? jag har själv bilder på när jag festar, men tycker att det är minst lika ironiskt som alla andras.

Måste bara säga att jag läst i aftonbladet eller någon tidning om en kvinna som sitter vid ett köksbord och rubriken över henne är " jag har inte råd att äta varje dag" Det roliga i det hela är att kvinnan sitter med en vit tröja och skulle behöva banta ner 40 kg övervikt?!
Jag vet inte jag fastnade bara på det, när man tänkter på fattiga länder där folk dör av svält och här sitter fläskfia vid sitt köksbord, herregud snälla?

Nu låter det som om jag bara är bitter och surar men så är inte fallet det vara bara det som dök upp just nu...

RSS 2.0