HAN ÅT UPP IGELKOTTEN!

Jag gav Balto en leksaksigelkott i bommul. Det var en hundleksak från bromma zoo. Den finns inte mer...eller jo i hans mage. Min mor och Angie stod och tittade på honom när han busade med den och så plötsligt så var den borta. Hunden åt upp igelkottsjäveln. Vad gör man nu! Vi fick panik och ja och Angie försökte desperat gräva i munnen på honom. Jag hoppas attd en kommer ut bakvägen annars blire sjukan för honom. Korkad hund jag har...


Sissta dagen i dag.

Ja det är det fan!

Ikväll är babsen här och vi skall äta massa onyttig mat och svulla. Känner mig redan fet bara av att titta på allt snack. Men nu är det bestämmt. Imorgon gäller det. Jag har laggt upp en plan på hur jag och min ofasta mage skall komma iform. Jag skall inte äta nå onyttigt och jag skall ut och springa med hunden. Nu är det nog, jag har varit småpluffsig länge nu, men komigen det var snart två år sedan jag klämmde ut ungen! Jag skall bli Nina igen. Riktiga smala snygga tränade Nina med den platta magen!

Nu har jag ju fått tillbaka min mobil, så jag kan lyssna på musik när ja springer. Ska bli otroligt skönt att få upp flåset igen. Har märkt att jag inte länngre kan göra " vissa " saker som förr. Måste ändra på det nu.

Jag skall även berätta att jag fastnat för en underbar låt : Maskinen.  Helt galen låt, passar en galen brud som jag.
sök på youtube.

Härliga barn.

Barn är härliga. I morse när jag lämmnade tösen på dagis så kom en 4 årig tjej fram till mig och petade på min muchepircing. - Vad är det?

Det är en pircing sa jag och flickan förstod ingenting. Det är ett örhänge som du också har, fast jag har den här ist. Flickan tittade på mig länge och såg otroligt koncentrerad ut. - Har du ett öra i ansiktet? Hahahahahaa, jag höll på att skratta på mig av förtjusning. Så underbart att höra.


Druttlat på baken än?

Det har jag gjort idag, flera gånger om. Jumpadojjor i kombination med snöslask i skogen med hunden är inte något att rekomendera! Jag fick muntert traska hemmåt med en sjöblöt ända. hunden var glad iaf. Undrar om hundar skrattar, isf gjorde Balto det, ordentligt!

RSS 2.0